Matkailumarkkinoinnin referenssit

DIGITAALISEN MATKAILUMARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA

Digitaaliseen matkailumarkkinoinnin kokonaisuuteemme kuuluu jatkuva tuloksellinen digimarkkinoinnin toteuttaminen asiakkaillemme, hyödyntäen uusimpia markkinointikanavia ja analytiikkaa. Toiminnan strateginen suunnittelu antaa vahvan pohjan menestyvään markkinointiin ja liiketoimintaan. Asiakkaamme ovat erilaisia matkailun alueorganisaatioita, matkailualan yrityksiä ja asiantuntijatahoja, esimerkiksi: Business Finland -Visit Finland, Visit Jyväskylä, Visit Naantali, Visit Savonlinna, Jyväskylän kaupunginteatteri, Jämsek Oy, Päijänne-Risteilyt Hilden ja lukuisia muita matkailun destinaatioita.

Pyhä-Luosto Matkailuyhdistys ry

Facebook-kampanjan tavoitteena tuoda esille Luoston matkailualueen ainutlaatuista tarjontaa ja kasvattaa verkkosivuvierailuja sekä asiakasrekisteriä.

Lue case

Visit Jyväskylä

Jyväskylän seudun matkailu koordinoi ja toteuttaa Jyväskylän seudun matkailumarkkinoinnin toimenpiteitä. Olemme toteuttaneet alueen matkailumarkkinointia sosiaalisessa mediassa mm. Facebook-kampanjoina sekä -mainontana eri kohderyhmille sekä kehittämässä matkailumarkkinoinnin digitaalista näkyvyyttä.

Lue case

Pyhäjoen matkailusuunnitelma

Pyhäjoen matkailusuunnitelmaa tuotettiin FlowHousen asiantuntijatyönä yhdessä kunnan, alueen matkailu- ja vapaa-ajan palvelutoimijoiden, asukkaiden ja kunnanhallituksen kanssa. Työmuotoina olivat erilaiset työpajat, verkkokyselyt, henkilökohtaiset haastattelutapaamiset sekä FlowHousen matkailun asiantuntijaosaaminen. Osana työn toteutusta haastateltiin myös Hanhikivi -projektin keskeiset toimijat kuten Fennovoima, Rostom, Titan2 ja Forenom.

Lue case

Työ- ja elinkeinoministeriö

Toteutimme kesän ja syksyn 2015 aikana Työ- ja elinkeinoministeriön tilaaman selvitystyön digitaalisesta matkailumarkkinoinnista ja myynnistä.

Lue case

Päijänne-Risteilyt Hilden

Päijänne-Risteilyt Hilden Oy:llä on pitkät perinteet laivaliikenteessä Päijänteen suurella vesistöalueella. Olemme toimineet Päijänne-Risteilyt Hilden Oy:n digitaalisen markkinoinnin kumppanina kehittäen verkkonäkyvyyttä, löydettävyyttä, sosiaalisen median läsnäoloa sekä toteuttaen useita digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä.

Lue case

Houseboat

Kansainvälinen markkinointikampanja Facebookissa, kohdennettuna saksankieliseen Keski-Eurooppaan.
Pitkäjänteisesti toteutettu markkinointi ja sisällöntuotanto toimii tehokkaasti kansainvälisillä markkinoilla, kun kohderyhmä on rajattu tarkasti.

Lue case

Jyväskylän kaupunginteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa katsojilleen laadukkaita ja monipuolisia teatterielämyksiä suurella sydämellä. Olemme Jyväskylän kaupunginteatterin digitaalisen markkinoinnin kumppani.

Lue case

Paahtimo Papu

Jyväskylässä sijaitseva Paahtimo Papu vietti 1-vuotissynttäreitään, jonka kunniaksi Facebookissa lanseerattiin Täydellinen kahvihetki -kampanja. Tavoitteena oli tuoda esiin Paahtimo Papun luomukahvitarjontaa.

Lue case
Tilaa digimarkkinoinnin uusimmat ideat sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä