Digitaalinen matkailumarkkinointi

DIGITAALISTA MATKAILUMARKKINOINTIA VAIVATTOMASTI

FlowHouse on kumppanisi digitaalisessa matkailumarkkinoinnissa. Autamme matkailuyritystäsi näkymään juuri sinun yrityksen liiketoimintaan sopivissa digitaalisissa kanavissa kohdeyleisöjäsi kiinnostavalla ja puhuttelevalla sisällöllä. Toteutamme käytännössä digitaaliset markkinointitoimenpiteet eri kanaviin hyödyntäen Googlen sekä sosiaalisen median eri työkaluja. Sosiaalinen media tarjoaa lukuisia erilaisia mahdollisuuksia markkinointiin, viestintään ja asiakaspalveluun.

Tunnistamme matkailijan ostopolun eri vaiheet ja huomioimme markkinoinnin toteutuksessa asiakkaiden ohjaamisen kohti yrityksesi myynti- ja jakelukanavia. Hyödynnämme markkinoinnin tukena analytiikkaa, joka antaa hyvän pohjan tuloksissa onnistumiselle.

MARKKINOINNIN KUMPPANUUS

Digitaalisen matkailumarkkinoinnin kumppanuus ja yhteistyö voi esimerkiksi koostua seuraavista palveluista:

  • Kohderyhmäkohtaisen sisällön kehittäminen (verkkosivut, sosiaalinen media)
  • Hakukoneoptimointi eli SEO
  • Verkkonäkyvyyden ja löydettävyyden kasvattaminen hakukonemarkkinoinnin avulla (Google Ads)
  • Markkinointi sosiaalisessa mediassa
  • Sähköpostimarkkinoinnin toteuttaminen
  • Markkinoinnin mittareiden määrittely ja seurannan varmistaminen

Matkailumarkkinoinnin toimenpiteiden lisäksi kokonaisuuteen voi kuulua myös yrityskohtaisia valmennuspäiviä ja digitaalisten kanavien analyysejä. Valmennusten ja suurempien kokonaisuuksien tukena toimii aina elearning – verkkoalustamme, jonka kautta aineistot voidaan luontevasti jakaa henkilökunnallesi ja muille sidosryhmillesi.

Nykyaikainen myynti ja markkinointi on mielestämme tiimityötä: emme koe olevamme vain ulkoinen markkinointitoimisto vaan yhteistyömallimme varmistaa myös sinulle ja henkilökunnallesi tarvittavan osaamisen tuloksellisesta markkinoinnista.

Tyypillisiä työskentelytapojamme ovat valmennus paikan päällä tai verkossa, konsultointi sekä digitaalisen matkailumarkkinoinnin käytännön toteuttaminen. Matkailumarkkinoinnin toteuttamisen tukena sinulla on FlowHousen digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset.

Kiinnostuitko matkailumarkkinoinnista?

Salla Laajavaara

Digitaalisen markkinoinnin kampanjapäällikkö
Tilaa digimarkkinoinnin uusimmat ideat sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä