Referenssit

Ainutlaatuinen Keski-Suomi näkyy ja kehittyy

Visit Jyväskylä Regionille olemme olleet kumppanina niin matkailumarkkinoinnissa, strategisessa kehittämisessä kuin osaamisen lisäämisessä.

Kuokkalan silta, Jyväskylä

Tavoitteet

Visit Jyväskylä Region on seudun virallinen matkailutaho, joka vastaa Jyväskylän seudun matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta. Visit Jyväskylä Region koordinoi ja toteuttaa Jyväskylän seudun ja Keski-Suomen matkailumarkkinoinnin toimenpiteitä, kehittää kuntayhteistyötä alueen kuntien kesken ja auttaa alueen matkailuyrityksiä kehittymään.

Ensisijaisesti FlowHouse on tehnyt alueen matkailumarkkinointia, jossa tavoitteena on ollut ohjata matkailijoita Visit Jyväskylä Region -sivustolla olevien tuotteiden ja palveluiden pariin, kasvattaa alueen näkyvyyttä ja tunnettuutta, vahvistaa alueen brändiviestiä kohderyhmien keskuudessa, kehittää ympärivuotisuutta ja inspiroida. Alueen matkailuyritysten ja Visit Jyväskylä Regionin edustajien osaamisen kehittäminen on ollut myös yksi tärkeä yhteistyön tavoite, jota on toteutettu erilaisten valmennuspäivien kautta.

Mitä tehtiin

Visit Jyväskylä Regionin kanssa tehty yhteistyö on sisältänyt seuraavia toimenpiteitä:

  • Strategisen matkailumarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus kotimaassa ja kansainvälisesti
  • Kohderyhmämäärittely
  • Mainoskampanjoiden sisällön ja rakenteen suunnittelu sekä Googlen että Metan alustoilla
  • Sisällöntuotanto niin mainontaan kuin verkkosivustolle
  • Seurannan rakentaminen varmistaminen ja mittareiden asentaminen
  • Looker Studio -dashboard
  • Mainonnan optimointi dataan pohjautuen
  • Markkinoinnin raportointi kehitysehdotuksineen
  • Uuden matkailustrategian kehittämisessä avustaminen
  • Valmennuspäivät mm. tiedolla johtamisesta, sosiaalisesta mediasta, digitaalisesta markkinoinnista ja digitaalisesta myynnistä

Olemme kehittäneet menestyksekkäästi ja pitkäjänteisesti digimarkkinointiamme yhteistyössä Flowhousen kanssa. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja joustavaa ja tulokset erinomaisia. Mukava ja ammattitaitoinen tiimi!

Sini Tirronen & Tiia Masalin, Visit Jyväskylä Region

Tulokset

Yhteistyömme aikana olemme digitaalisella markkinoinnilla tuloksekkaasti kehittäneet Visit Jyväskylä Regionin näkyvyyttä ja tunnettuutta. Brändiviesti on tavoittanut tehokkaasti vuosien aikana hyvin tarkaksi hioutuneet kohderyhmät. Niin matkailijat kun paikallisetkin ovat ohjautuneet alueen sivustolle inspiroitumaan, etsimään lisätietoja ja tutustumaan alueen yrityksiin. Asiakaspolun tarkka seuranta on saatu pidettyä aina ajan tasalla suuresta verkkosivu-uudistuksesta ja analytiikkatyökalujen muutoksista huolimatta. Valmennuspäivät ovat tarjonneet alueen yrittäjille ja edustajille eväitä oman osaamisensa kehittämiseen.

Siirry takaisin sivun alkuun