FlowHousen palvelut

Ratkaisuja matkailun kasvuun

FlowHouse on kumppanisi digitaalisessa markkinoinnissa, strategisessa suunnittelussa, tiedolla johtamisessa sekä digitaalisen myynnin ja ostettavuuden kehittämisessä. Meiltä luonnistuu muun muassa strategiat, suunnitelmat, käytännön toteutus ja mittaaminen – kaikki saman katon alta yhteistyöverkostoja hyödyntäen. Asiantuntijuutemme on käytössä myös matkailun kehitysprojektien suunnittelussa ja toteutuksessa sekä niihin liittyvässä rahoitushankinnassa.

Tutustu tarkemmin palveluihimme. Laita meille viestiä ja luodaan yhdessä ratkaisuja sinun tarpeisiisi!

Matkailun asiantuntijatyöt


Kohti strategiaa – ja sen yli! Matkailun asiantuntijana laadimme strategioita käyttöösi ja olemme valmiita pohtimaan yhdessä matkailualueesi tai -yrityksesi kehityskohteita – olipa kyse sitten markkinoinnista, myynnistä, mittaamisesta tai koko toiminnan kehittämisestä. Toimimme myös valmentajina matkailuun ja digitaalisuuteen liittyvissä teemoissa. Autamme matkailukohteita menestymään ja löytämään oikeat ratkaisut viisaalle kasvulle. Tutustu tarkemmin, miten voimme auttaa sinua strategisella suunnittelulla, muutosjohtamisella tai osaamisen jakamisella.

Lue lisää asiantuntijatyöstä

Matkailumarkkinointi


Inspiraatiosta ostoon! Johdattelemme ja autamme sinut digitaalisen matkailumarkkinoinnin maailmaan. Me suunnittelemme, toteutamme ja mittaamme digitaalista markkinointia varmistaaksemme alueiden ja yritysten näkyvyyden digitaalisissa kanavissa kohderyhmiä kiinnostavalla tavalla. Tunnistamme ostopolun eri vaiheita ja luomme inspiroivaa sisältöä tuoden tuotteesi ja palvelusi esille tehokkaasti. Tutustu tarkemmin, miten voimme auttaa digitaalisessa matkailumarkkinoinnissa.

Lue lisää matkailumarkkinoinnista

Tiedolla johtaminen


Ymmärryksestä oivalluksia. Tiedolla johtaminen markkinoinnissa koostuu olemassa olevan datan hyödyntämisestä ja asiakasymmärryksestä. Kun markkinointia johdetaan luvuilla, saadaan mainonnan tehokkuus maksimoitua ja päätökset perustuvat faktaan mututuntuman sijaan. Me toteutamme digitaalisten kanavien auditointeja ja asiakaskokemuskartoituksia kokonaiskuvan tulkintaan ja kehittämiseen sekä autamme toiminnan mittaamisessa ja tulkinnassa.

Lue lisää tiedolla johtamisesta

Digitaalinen myynti ja ostettavuus


Asiakasystävällisempiä ostopolkuja; tuotteita välittömästi ostettavissa! Hyvä digitaalinen tuote tai palvelu rakentuu useasta eri elementistä. Digitaalisen ostettavuuden kehittäminen nykyaikaistaa myyntiä ja helpottaa matkailijan kulkua ostopolulla. Haasteena saattaa olla tuotteiden ja palvelujen muotoilu digitaaliseen myyntiin sopiviksi, myyntialustan valinta useista eri vaihtoehdoista, teknologioiden erilaiset toimintamallit, digitaalisen asiakaskokemuksen sekä henkilökunnan osaamisen kehittäminen. Me autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi ja nykyaikaistamaan matkailijan polkua suunnitteluvaiheesta aina ostoon asti.

Lue lisää digitaalisesta ostettavuudesta
Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä