Saavutettavuusseloste

FlowHouse Oy pyrkii takaamaan flowhouse.fi-sivuston saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 täytäntöönpanemiseksi annetun kansallisen lainsäädännön ja digitaalisten palvelujen tarjoamista koskevan lain 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee FlowHouse Oy:n verkkosivustoa flowhouse.fi.

Seloste on koottu Digitoimisto Dude Oy:n asiantuntija-arvion pohjalta. Arviossa esiin tulleet puutteet ja kehittämiskohteet saavutettavuuteen on korjattu tai korjataan ensi tilassa edellä mainitun mukaisesti.

Verkkopalvelun saavutettavuuden tila

Vaao.fi täyttää Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 vaatimukset osittain. Vaatimusten noudattamatta jättämiset mainitaan alla kohdassa Ei-saavutettava sisältö.

Ei-saavutettava sisältö

  • Sivustolla ei ole havaittu toistaiseksi ei-saavutettavaa sisältöä

Selostetta päivitetään sitä mukaa kun puutteita saadaan korjattua tai niitä havaitaan. Seloste on laadittu 4.4.2023. Selostetta on päivitetty viimeksi 4.4.2023.

Saavutettavuusvaatimukset eivät koske tiettyjä sisältöjä

Verkkopalvelussa on sisältöjä, joiden ei lain mukaan tarvitse olla saavutettavia. Tällaisia sisältöjä ovat video- tai äänitallenteet, jotka on julkaistu ennen 1.9.2020.

Yhteystiedot ja palaute saavutettavuudesta palautelomakkeella: https://flowhouse.fi/yhteystiedot

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille. Ilmoittaminen saavutettavuusongelmista tapahtuu palautelomakkeella. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@savi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Siirry takaisin sivun alkuun