Jouni Kärkkäinen

Matkailutoimiala on ollut minulle läheinen toimiala jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Ala tarjoaa ja luo elämyksiä, kokemuksia, kohtaamisia sekä mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Haluan tukea kertyneellä osaamispääomallani koko Suomen matkailuelinkeinoa kehittymään ja menestymään.

Olen ollut yhtiön yksi pääosakas vuodesta 2017 lähtien. Toimin yhtiön palveluiden myynnin tehtävissä. Asiantuntemukseni on myös yhtiön käytössä matkakohteiden ja matkailuyritysten strategiasuunnittelussa sekä asiakkaidemme myynnin ratkaisujen laadinnassa. Käytännössä toteutan mm. liiketoimintastrategioita, markkinoinnin ja myynnin toimintatapojen määrittelyä sekä digitaaliseen ostettavuuteen liittyviä asiantuntijatöitä. Näiden tehtävien toteuttamisessa hyödynnän laajaa kokemustani alalta, kykyäni kuunnella ja toimia aidossa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa sekä luovaa ratkaisukeskeisyyttäni.

Rauhallisuus kuvastaa luonnettani parhaiten. Viihdyn kuntosalilla ja nautin puutarhanhoidosta. Vinyylilevyjen keräily ja kuuntelu luo vastapainoa digimaailmaan.

Jouni Kärkkäinen

Partner

Jounin blogikirjoituksia

FlowHousen uusi toimitusjohtaja on Sanna Tarssanen

FlowHousen uutena toimitusjohtajana on aloittanut YTM Sanna Tarssanen. Sanna vie Floukkarit uudelle strategiakaudelle.

Lue artikkeli

Kuva FlowHousen saamasta kutsusta hyvän mielen haasteeseen.

Elämysten ja aktiviteettien digitaalisen myynnin polulla

Majoitusmyynti verkossa on suomalaisille matkailuyrityksille jo melko tuttua, mutta elämyspuolessa on vielä työstettävää. Mitä elämysten digimyynnissä olisi hyvä huomioida?

Lue artikkeli

Jyväskylä maisemakuva

FlowHouse Oy – 15-vuotias taival

Viisi vuotta on kulunut siitä, kun pohdimme FlowHouse Oy:n alkutaipaleita ensimmäisen kymmenen vuoden osalta. Silloin FlowHouse oli löytänyt itsensä matkailumarkkinoinnin asiantuntijana ja tehnyt strategisen valinnan keskittyä juuri matkailutoimialaan.

Lue artikkeli

FlowHouse

Ville Niemijärvi FlowHousen hallitukseen

Yrittäjä Ville Niemijärvi on valittu FlowHousen hallitukseen. Villen rooli hallitustyöskentelyssä liittyy erityisesti FlowHousen matkailun tiedolla johtamisen liiketoiminnan vahvistamiseen, johon Ville tuo omalla kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan merkittävän lisäpanoksen.

Lue artikkeli

Siirry takaisin sivun alkuun