Alueellinen ostettavuusstrategia

Visit Turku

Turku ja Suomen Saaristo tarjoavat matkailijalle parhaan (digitaalisen) asiakaskokemuksen haaveilusta ostoon ja paikalla vietetty aikaan. Visit Turku toimii edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä alueen yrityksille digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisessä ja liiketoiminnan vastuullisessa kasvattamisessa. 

Visit Turku on Turun seudun myynti- ja markkinointiorganisaatio, joka toimii yhteistyössä elinkeinon kanssa niin lähialueilla kuin saaristossa. Turku Touring Oy toimii myynnin teknisenä ja vastuullisena osapuolena.

FlowHouse toimii Visit Turun kumppanina alueellisten matkailupalveluiden ostettavuuden kehittämisessä. Vuoden 2019 aikana työstettiin strategiaa ja toimintasuunnitelmaa miten alueen elinkeinon palvelutarjonta digitalisoidaan ja tarjotaan houkuttelevana kokonaisuutena sekä matkailijalle että paikallisille asukkaille. Vuoden 2020 alusta lähtien Visit Turku on johdonmukaisesti kehittänyt keskitettyä myyntialustaa. Teknisen kehityksen ohella Visit Turku tarjoaa tukipalveluja alueen yrityksille. Yhdessä hiotaan tuotteiden sisältöä ja viestintää vastaamaan digitaalisen ajan kysyntään. Kysyntää ja asiakasymmärrystä kasvatetaan yhdessä yritysten kanssa jakamalla kokemuksia ja tietoa avoimesti.

FlowHouse toimii Visit Turun tukena strategian jalkautuksessa ja tiedolla johtamisen kehittämisessä.

’FlowHousen kanssa on ilo tehdä töitä’, sanoo Visit Turun toimitusjohtaja Anne-Marget Hellén

Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä