Visit Finland

Asiantuntijakumppanuus

Visit Finland on Business Finland Oy:n yksikkö, joka vastaa valtakunnallisena matkailualan asiantuntijana ja aktiivisena toimijana ulkomailta Suomeen suuntautuvan matkailun edistämisestä. Visit Finland tukee omilla tutkimuksillaan ja osaamisellaan alan yrityksiä ja yritysryhmiä kansainvälisille markkinoille tarkoitettujen matkailupalvelujen kehittämisessä ja markkinoinnissa.

Visit Finlandin visiona on kehittää Suomesta älykäs matkakohde, joka tarjoaa matkailijalle sujuvimman asiakaspolun matkan haaveilusta matkalle saakka. FlowHouse toimii tässä tavoitteessa Visit Finlandin asiantuntijakumppanina Digipilottiohjelman kautta.

Digipilottiohjelmaa on viety eteenpäin loppuvuodesta 2018 lähtien FlowHousen johdolla yhdessä digipilottiohjelmana valittujen matkailualueiden Turku, Helsinki, Rovaniemi ja Saimaan kanssa. Tavoitteena on ollut kartoittaa ja auditoida alueiden digitaalisuuden tasoja, määritellä tiedolla johtamisen periaatteita sekä tuottaa ratkaisuja tulevaisuuden matkailualueen toimintamalliin ja johtamiseen liittyen. Työ jatkuu vuoden 2020 aikana koko matkailutoimialan kattavalla skaalausohjelmalla, jossa pilottivaiheen kokemuksia ja tuloksia viedään kokonaisvaltaisesti elinkeinon käyttöön yritystasolta aina Visit Finlandin palvelutarjontaan saakka.

Osana Visit Finland asiantuntijakumppanuutta olemme kehittäneet ja tuottaneet ratkaisuja Visit Finlandin palvelutarjonnan ja sisältöjen jakamiseen elinkeinolle. Sisältöjen jakamisen ratkaisuja on tuotettu digitaalisiin elearning-oppimisympäristöihin. Tällaisia kokonaisuuksia ovat olleet mm. matkailuyritysten kansainvälistymisoppaan tai Matkailuyrityksen Digiloikan ABC -oppaan tuotanto elearning-ympäristöön vuorovaikutteisiksi ja sisältörikkaiksi oppimisympäristöiksi.

Kuulostaako kiinnostavalta kokonaisuudelta?

Jouni Kärkkäinen

Toimitusjohtaja, partner
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä