Digi & Game Center

Asiantuntijakumppanuus

Jyväskylä Digi & Game Center on yhteinen ekosysteemi, liiketoiminta-alusta ja keskittymä keskisuomalaisille digi- ja pelialan toimijoille. Digi & Game Center yhdistää osaajat ja tekijät edistäen keskisuomalaisen digi- ja pelialan menestymisen mahdollisuuksia, liiketoimintaa ja yhteistuotantoja, opiskelijoiden ja osaajien parempaa työllistymistä alueen yrityksiin sekä digitalouden kehittymistä. Tiloissa toimii digi- ja pelialan yrityksiä, organisaatioita sekä korkeakoulujen toimintayksiköitä. Digi & Game Centerin toimintapaikka on Jyväskylän Tourulassa.

FlowHouse on toiminut Digi & Game Centerin asiantuntijakumppanina viestinnän kehittämisessä, brändityön rakentamisessa sekä digimarkkinoinin suunnittelemisessa ja toteuttamisessa aina Digi & Game Centerin suunnittelusta sen avaamiseen asti. Tavoitteena oli tuottaa Digi & Game Centerille viestintäsuunnitelma, brand book ja digimarkkinointia saaden Centerille tunnettuutta, potentiaalisia vuokralaisia sekä asiakkaita Centerissä toimiville yrityksille.

Tuotimme online-ympäristössä tapahtuvan viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen liittyvää koulutusta ja ohjeistusta Digi & Game Centerin avainhenkilöille sekä siellä toimivien yritysten jäsenille. Lisäksi tuotimme Digi & Game Centerille oman brand bookin, viestintäsuunnitelman sekä ohjeistuksen siellä toimiville yrityksille, kuinka heidän kannattaa viestiä toiminnastaan Digi & Game Centerin ulkopuolelle online-ympäristössä ja sosiaalisessa mediassa mahdollisimman tehokkaasti sekä yhtenäisesti.

Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä