Nyt se on täällä! Kauan odotettu ominaisuus, jota Instagram on testannut viime vuoden loppupuolella Android-käyttöjärjestelmillä. Aiemmin useampaa Instagram-tiliä pystyi hallinnoimaan (kuvavirran selaaminen, kommentointi ja tykkääminen) erillisillä kolmannnen osapuolen sovelluksilla, mutta kuvan julkaisu tapahtui aina sille käyttäjätilille, jonne olit kirjautuneena. Jos käytössäsi on monta Instagram-tiliä, kuvan julkaisua varten ei tarvitse tehdä enää ”kirjautumisrumbaa” vaan  käyttäjien kauan odottama toiminto on mahdollista kaikille Instagram-käyttäjille.

Instagram on julkaissut myös muutoksia, jonka seurauksena se rajoittaa tiettyjen kolmannen osapuolen sovelluksien toiminnallisuuksia kuten kuvavirran selaamista. Näillä muutoksilla Instagram haluaa paremman käyttäjäkokemuksen ja toiminnallisuuksien lisäksi ohjata käyttäjiä enemmän oman sovelluksensa pariin.

Miten lisään toisen tilin Instagramiin?

Usean tilin hallinnointi ja lisääminen on nyt todella helppoa. Voit hallinnoida omaa ja yritysen tiliä ilman eri kirjautumiskertoja.

 

instagram tilin lisääminenusean instagram tilin hallinnointi

 

Monta Instagram-tiliä – Näin liität mukaan toisen tilin

Avaa Instagram-sovellus ja siirry omalle profiilisivulle alareunan navigoinnista. Valitse oikeasta yläkulmasta asetukset-valikko ja siirry sivun alareunaan. Täältä löytyy vaihtoehto ”lisää tili” ja Instagram pyytää kirjautumaan toisen käyttäjätilin tunnuksilla. Tilien hallinta ilmestyy profiilin alareunaan ja voit profiilikuvaa klikkaamalla vaihtaa käyttäjätililtä toiselle. Voit lisätä hallinnoitavaksi yhteensä 5 eri Instagram-tiliä. Mahtava uudistus, joka helpottaa usean tilin hallintaa!

**Päivitetty 9.8.2019 kuvat ja sisältöä

** Päivitetty 9.2.2016: Instagram on julkaissut ominaisuuden versioon 7.15., saatavilla tämän viikon aikana Android- ja iOS -käyttöjärjestelmiin.

*Ominaisuus oli saatavilla rajatulla käyttäjäjoukolla blogin julkaisupäivänä (24.1.2016) Android -käyttöjärjestelmässä, Instagram-versio 7.14.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Sanna Virtanen, joka työskenteli aiemmin FlowHousella.


3 kommenttia “Usean Instagram-tilin hallinnointi on nyt mahdollista

  1. Insta yritykselle. Windows puhelimen osalta pitäs saada toimimaan.

  2. Oikeassa olet Jori. Windows-puhelimille on tarjolla ainoastaan Instagramin Beta-versio, jossa ei uusimpia ominaisuuksia ole saatavilla. Tähän aiemmin on ollut apuna erikseen ladattava 6Tag-sovellus, jolla useampaa tiliä on voinut hallinnoida. Kuvan julkaisu tapahtuu aina sille tilille, jonne on kirjautuneena. Toivottavasti Instagramin oikea versio saapuisi Windows-käyttäjille pian.

  3. Haluan päästä käyttämään tiliäni instagramissa: @thehuskyjoey

Kommentointi on suljettu.