Facebook yritykselle

FACEBOOK YRITYS-SIVU

Facebook on pysynyt pitkään suosituimpana verkossa toimivista yhteisöllisistä palveluista. Facebook on yksi monipuolisimmista sosiaalisen median kanavista, sillä siellä on mahdollista jakaa ajatuksia, kuvia, videoita, linkkejä ja paljon muuta. Käyttäjäprofiilien kautta pidetään yhteyttä toisiin käyttäjiin, ystäviin ja sukulaisiin sekä seurataan itseään kiinnostavia brändejä, ryhmiä ja aiheita. Facebook yritys-sivun kautta voidaan saada edullisesti näkyvyyttä omalle yritykselle.

Yrityksen markkinointi voi hyötyä merkittävästi Facebookista, sillä yrityksen Facebook-sivun perustaminen on maksutonta. Päivittämällä yrityssisältöä Facebookiin yrityksen on mahdollista tulla askeleen lähemmäs kuluttajia ja helpottaa heidän kanssaan kommunikointia. Facebook on yritykselle kanava asiakaspalveluun, jossa yritys informoi, herättää inspiraatiota, keskustelee ja auttaa asiakasta sisältäjen avulla. Lisäksi Facebookin avulla voidaan kohdentaa mainontaa hyvin tehokkaasti ja monipuolisesti – jota tänä päivänä suositellaan hyödynnettävän.

Facebookin uutistensuodatusalgoritmi (EdgeRank) järjestelee päivityksiä ja päättää, mitä niistä näytetään kenenkin uutisvirrassa. Algoritmi korostaa erityisesti laadukkaan, kiinnostavan ja sitouttavan sisällön luomista – näistä teemoista koostuu myös monet koulutuksemme. Algoritmimuutosten myötä Facebook korostaa erityisesti kiinnostusta keränneitä sisältöjä sekä käyttäjien ystävien päivityksiä. Yrityksen kannattaakin myös harkita ainakin pienen markkinointibudjetin käyttöä orgaanisen näkyvyyden tukemiseen ja kiinnostavuuden herättämiseen.

FACEBOOK KILPAILUT JA ARVONNAT

Toteutamme tehokkaita Facebook kilpailuja ja arvontoja. Parhaimmillaan välisivuina toteutetut kilpailut tuottavat yritykselle uusia tykkääjiä ja kasvattavat yritykselle omaa asiakasrekisteriä, johon voi jatkossa lähettää markkinointia sähköpostitse vastaanottajan luvalla sekä kohdentaa Facebook mainontaa jo aiheesta kiinnostuneille. Kilpailu tai arvonta kampanjan toteutus perustuu tarkoin valittuun kohderyhmään ja hyvin suunniteltuihin, käyttäjiä aktivoiviin toimenpiteisiin. Välisivulle toteutettu kampanja voi toimia kilpailuna (esim. käyttäjiä osallistava valokuvakilpailu tai oman yhteisön luominen), arvontana tai myyntiä edistävänä laskeutumissivuna. Lue lisää Facebookin arvontasäännöistä ja kilpailuista blogista.

FACEBOOK-KAMPANJAT

Facebook on meille yksi tärkeimmistä sosiaalisen median markkinoinnin työkaluista ja toteutamme useita Facebook-kampanjoita yrityksille. Autamme yrityksiä mm.

  • Facebook-yrityssivun perustamisessa
  • Sisällön suunnittelussa
  • Ylläpitäjien kouluttamisessa
  • Toteuttamaan Facebook-mainontaa. Voit antaa mainonnan myös asiantuntijoidemme toteutettavaksi.
  • Toteuttamaan tehokkaita Facebook-kampanjakokonaisuuksia ja kilpailuita
  • Tehostamaan Facebook-markkinointiasi sisältömarkkinoinnin ja uudelleenmarkkinoinnin avulla
  • Mittaamaan saatuja tuloksia
Tilaa digimarkkinoinnin uusimmat ideat sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä