Mika Viitanen

Olen sisällöntuotannon moniosaaja sekä diginatiivi matkailumarkkinoinnin ammattilainen, ja olen vahvasti sitä mieltä, että tarinallistaminen on yksi tärkeimmistä trendeistä matkailualan markkinoinnissa tänä päivänä. Tarinat ovat voimakas tapa saada yleisö kiinnostumaan ja sitoutumaan matkakohteeseen. Hyvin kerrottu tarina voi saada aikaan tunnesiteen ja jättää unohtumattoman vaikutuksen matkailijan mieleen.

Teen digitaalisen maailman töitä duunariasenteella, ja olen aina innokas kehittämään taitojani sekä hyödyntämään uusia teknologioita ja työkaluja, kuitenkin aina harkiten ja tulos- ja datalähtöisesti.

FlowHousen tiimi on kokoelma rautaisia ammattilaisia, joille matkailuala on intohimo, ja se näkyy ja tuntuu myös meidän asiakkaillemme. Ota ihmeessä yhteyttä, katsotaan miten me voimme auttaa juuri sinua.

Mika Viitanen

Prosessit, sisällöntuotanto

Mikan blogikirjoituksia

FlowHousen uusi toimitusjohtaja on Sanna Tarssanen

FlowHousen uutena toimitusjohtajana on aloittanut YTM Sanna Tarssanen. Sanna vie Floukkarit uudelle strategiakaudelle.

Lue artikkeli

100% varma tapa tunnistaa muokattu kuva

Tekoäly tulee muuttamaan kaiken. Koska? Ihan kohta. Ihan kaikki muuttuu silmänräpäyksessä ja tekoäly… jotain. Mutta jotain isoa! Ihan varmasti ja kohta! Lue ajatuksia tekoälystä, kielimalleista ja tekoälyn tuottamasta muutoksesta.

Lue artikkeli

”Tiedolla johtaminen ei tarkoita mitään”

Dataan perustuva päätöksenteko ei ole lasipalatsien ja start-uppien yksinoikeus. Mitä pienempi yritys, sitä helpompaa on ottaa käyttöön konkreettisessa tekemissä johdonmukainen datan kerääminen ja toiminnan ohjaaminen.

Lue artikkeli

Siirry takaisin sivun alkuun