Mika Viitanen

Olen sisällöntuotannon moniosaaja sekä diginatiivi matkailumarkkinoinnin ammattilainen, ja olen vahvasti sitä mieltä, että tarinallistaminen on yksi tärkeimmistä trendeistä matkailualan markkinoinnissa tänä päivänä. Tarinat ovat voimakas tapa saada yleisö kiinnostumaan ja sitoutumaan matkakohteeseen. Hyvin kerrottu tarina voi saada aikaan tunnesiteen ja jättää unohtumattoman vaikutuksen matkailijan mieleen.

Teen digitaalisen maailman töitä duunariasenteella, ja olen aina innokas kehittämään taitojani sekä hyödyntämään uusia teknologioita ja työkaluja, kuitenkin aina harkiten ja tulos- ja datalähtöisesti.

FlowHousen tiimi on kokoelma rautaisia ammattilaisia, joille matkailuala on intohimo, ja se näkyy ja tuntuu myös meidän asiakkaillemme. Ota ihmeessä yhteyttä, katsotaan miten me voimme auttaa juuri sinua.

Mika Viitanen

Matkailualan yleismies, prosessikehittäjä, sisällöntuottaja

Mikan blogikirjoituksia

”Tiedolla johtaminen ei tarkoita mitään”

Dataan perustuva päätöksenteko ei ole lasipalatsien ja start-uppien yksinoikeus. Mitä pienempi yritys, sitä helpompaa on ottaa käyttöön konkreettisessa tekemissä johdonmukainen datan kerääminen ja toiminnan ohjaaminen.

Lue artikkeli

Siirry takaisin sivun alkuun