Ota rohkeasti yhteyttä ja laita minulle viestiä

Eveliina Saarimaa

Digitaalisen matkailumarkkinoinnin asiantuntija

Eveliina Saarimaa toimii FlowHousella digitaalisen matkailumarkkinoinnin asiantuntijana.

Toimiston hyväntuulenlähettiläänäkin tunnettu Eveliina uskoo vahvasti asiakaslähtöiseen ajattelutapaan sekä tiedolla johdettuun matkailutoimintaa. Matkailualan ja markkinointiviestinnän koulutukset tuovat hyvää pohjaa päivittäiseen matkailumarkkinoinnin tekemiseen.

Eveliinan erityisosaamisalueet FlowHousella liittyvät matkailualan tuntemukseen, strategiseen suunnitteluun, digitaalisen markkinoinnin kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä sisällöntuotantoon. Hänellä on hallussa monet sosiaalisen median ja Googlen työkalut sekä verkkotyötilojen/-oppimisympäristöjen digitaalinen fasilitointi Howspacen avulla. Eveliina on yksi FlowHousen valmentajista, ja hän pääseekin usein jakamaan matkailumarkkinoinnin ilosanomaa matkailutoimijoille ympäri Suomen. Eveliina tekee myös kohderyhmä ja -markkinanalyysejä hyödyntäen FlowHousella käytössä olevaa GlobalWebIndex datatyökalua. Monikanavaisen kampanjointityön ja valmennusten lisäksi, Eveliina on mukana myös monissa matkailualan kehitystöissä.

”Matkailutoimiala ja digitaalinen ympäristö muuttuvat jatkuvasti, ja matkailualankin on hyvä pyrkiä pysymään mukana. Asiat eivät tapahdu hetkessä vaan on hyvä antaa digitaalisuuden kehittämiselle aikaa ja kulkea askel kerrallaan dataa hyödyntäen. Yhteistyö, tavoitteiden asettaminen sekä toiminnan mittaaminen korostuvat matkailun digitalisaatiossa. Nautin siitä, että saan tehdä töitä matkailualalla digitaalisen markkinoinnin parissa, sillä siellä viihdyn kuin kala vedessä. Tykkään oppia paljon uutta ja kehittää itseäni – tällä alalla saan tehdä sitä lähes joka päivä! Laita siis viestiä, kysy lisää ja verkostoidutaan.”

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä