Matkailuyritysten valmennuspalvelut

Haluatko kehittää omaa matkailumarkkinointiosaamistasi? Kaipaatko tukea ja lisäosaamista digitaalisten matkailumarkkinoinnin ja myynnin työkalujen käyttöön ja hyödyntämiseen? Pohditko, miten voisit parantaa omaa sisällöntuotannon tapaasi osana markkinoinnin toteuttamista? Meiltä löydät asiantuntevat digitaalisen markkinoinnin valmennukset sekä myynnin työkalujen käytännön hyödyntämiseen ja soveltamiseen liittyviä valmennuksia. 

Digitaalisen markkinoinnin työkalut muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Ajantasaisella osaamisella saat parhaimman hyödyn käytössä olevista työkaluista eri markkinointikanavissa. Toteutusmalli valmennuksissa voi olla yhteistyö oppilaitosten kanssa, yhteistyö erilaisten matkailun kehittämishankkeiden kanssa tai yhteistyö matkailualueiden kanssa.  Suosituimpia valmennuksia ovat digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median koulutukset, näkyvyyden ja löydettävyyden sekä sisällöntuotannon työpajat, sekä kanavakohtaiset valmennukset.

Digitaalisen markkinoinnin valmennusten aikana voit oppia esimerkiksi:

  • Ymmärtämään digitaalisen markkinoinnin perusteita
  • Hyödyntämään verkon maksuttomia työkaluja markkinoinnissa
  • Vertailemaan ja valitsemaan itsellesi sopivimmat työkalut esimerkiksi sosiaalisesta mediasta
  • Hahmottamaan, mistä palveluista kannattaa maksaa ja mitkä hoitaa itse
  • Tuottamaan laadukasta ja kohderyhmällesi soveltuvaa sisältöä

Valmennusten tukena käytössämme on digitaalinen verkkotyötila, joka mahdollistaa teemojen opiskelun ja haltuunoton osallistujalle parhaiten sopivana ajankohtana. Verkkotyötila mahdollistaa henkilökohtaisen oppimisen ja tuen myös valmennuksen jälkeen.

Tilaa digimarkkinoinnin uusimmat ideat sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä