Matkailuyritysten kehittämispalvelut

FlowHouse on ELY-keskuksen kilpailutettu sopimustoimittaja

Hyödynnä ELY -keskuksen Yritysten kehittämispalvelut – asiantuntijapäiviä matkailuyrityksesi liiketoiminnan ja kasvun kehittämisessä! Tarjottava palvelu on suunnattu matkailun pk-yrityksille, joilla on tarve kehittää ja kehittyä.

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. FlowHouse on ELY-keskusten kilpailutettu sopimustoimittaja konsultointipalveluiden osalta, joten voit hyödyntää osaamistamme matkailuyrityksesi liiketoiminnan kehitystyössä ELY-keskusten Yritysten kehittämispalvelut www.yritystenkehittamispalvelut.fi kautta. Yhteistyön kesto ja sisältö määritellään yhteistyössä yrityksesi, ELY-keskuksen ja FlowHousen asiantuntijan kanssa.

**Muokattu 3.4.2020 HUOM! ELY-keskus laski asiantuntijapäivän hinnan koronatilanteesta johtuen toistaiseksi 30e /päivä, jolloin kehittäminen on erittäin kannattavaa.

Aikaisemmassa tilanteessa noudatettu seuraavaa hinnoittelua:

Matkailuyritys voi hyödyntää palvelua jopa 15pv/3 vuoden aikana. Asiantuntijapäivän hinta yrityksellesi on 300€ + alv/päivä.

 

Tilaa digimarkkinoinnin uusimmat ideat sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä