Matkailun asiantuntijatyöt

MATKAILUN MUUTOSJOHTAJA

Mitkä ovat matkailualueemme vahvuustekijät? Miten alueorganisaatiomme tulisi toimia tulevaisuudessa ja miten johdamme matkailun kehitystä alueellamme? Millä erotumme ja miten varmistamme tarjontamme löydettävyyden valituissa asiakasryhmissä – sekä kotimaassa että kansainvälisesti? Missä tarjontamme tulisi olla ostettavissa digitaalisesti? Miten varmistamme kannattavan ja kestävän kasvun? Millaisella sisällöllä viestimme asiakkaallemme digitaalisen asiakaspolun eri vaiheissa? Miten mittaamme onnistumista ja miten johdamme tiedolla toiminnan kehitystä?

Matkailualueilla ja matkailuyrityksillä on ratkaistavanaan paljon strategiseen suunnitteluun ja digitalisaatioon liittyviä kysymyksiä. Nämä ratkaisut määrittelevät tuleville vuosille alueen kehitystä ja yritysten liiketoimintaa. FlowHouse toimii apunasi ja tukenasi tässä muutosjohtamisessa.

Tuomme osaamisellamme näkemystä matkailualueiden ja -yritysten strategisiin kehittämistoimenpiteisiin ja suunnitelmiin. Määrittelemme yhdessä tavoitteelliset ja toteuttamiskelpoiset markkinointisuunnitelmat. Autamme alueita ja yrityksiä toimimaan juuri heille sopivissa digitaalisen markkinoinnin kanavissa ja myyntialustoissa varmistaaksemme kestävän ja kannattavan kasvun alueella.

Esimerkkejä asinatuntijapalveluista:

  • Matkailualueiden strategian laadinta
  • Digitaalinen ostettavuus ja myynnin kehittäminen
  • Matkailuyritysten liiketoimintastrategiat
  • Matkailun kehitysohjelman laadinta
  • Digistrategioiden laadinta

 

Tapamme toimia?

Meidän kokemuksemme painottuu erityisesti matkailun toimialaan sekä digitalisaatioon. Kokemusta täydennämme vahvalla teknisellä osaamisella ja ymmärryksellä. Siksi FlowHouse on osaava kumppani matkailualueiden- ja yritysten strategiseen toiminnan suunnitteluun.

Käytössämme on lisäksi kokenut alan asiantuntija- ja yhteistyöverkosto, joka tukee työtämme erityisosaamisellaan. Varmistamme alueellesi tai yrityksellesi laadukkaan ja kokonaisvaltaisen palvelun erilaisiin matkailun kehittämisen tarpeisiin.

Kiinnostuitko matkailun asiantuntijatyöstä?

Miikka Raulo

Matkailustrategi, partner
  • P. 040 731 0022
  • miikka.raulo@flowhouse.fi
  • miikkaraulo

Ota yhteyttä Miikkaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä