Kristian Sievers

Kristian Sievers on matkailun asiantuntija, joka on The Sievers Consulting Oy:n omistaja ja toimii aktiivisesti matkailun tiedolla johtamisen asiantuntijana kansainvälisisissä ja kansallisissa projekteissa.

Kristian Sievers on toiminut yli 25 vuotta matkailualan kehittämisen ja elämysten muotoilun parissa sekä matkailun koulutuksessa. Kristian on ollut asiantuntijana liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä hankkeissa mm. Outdoors Finlandin ja ruokamatkailun Hungry4Finland teemoissa ja toiminut useissa kansallisissa ja alueellisissa strategisissa kehittämishankkeissa. Hän on ollut mukana laatimassa mm. Suomen ruokamatkailustrategiaa ja toiminut Matkailun ja elämystuotannon osaamiskeskuksen ohjelmajohtajana ja
vastannut Lapin liitossa Lapin matkailun arktinen ekosysteemi- hankkeen projektipäällikkönä mm. Lapin matkailustrategian laatimisesta ja toteuttanut tiedolla johtamiseen liittyviä hankkeitta Lapissa.

Kristian Sievers on tällä hetkellä asiantuntijana Euroopan Komission Smart Tourism Destinations aloitteessa (tiedolla johdettu matkailualue, 45 aluetta Euroopassa valittuna ohjelmaan).

Kristian Sievers

Tiedolla johtaminen

Kristianin blogikirjoituksia

FlowHousen uusi toimitusjohtaja on Sanna Tarssanen

FlowHousen uutena toimitusjohtajana on aloittanut YTM Sanna Tarssanen. Sanna vie Floukkarit uudelle strategiakaudelle.

Lue artikkeli

Siirry takaisin sivun alkuun