1.11.2023

Matkailun asiantuntijatalo FlowHouse hakee uutta toimitusjohtajaa

FlowHousen nykyinen toimitusjohtaja Jouni on jättämässä yhtiön toimitusjohtajan tehtävät. Jounin toimitusjohtajuuden aikana olemme vakiinnuttaneet asemamme Suomen matkailualueiden ja matkailuyritysten markkinoinnin, digitaalisen myynnin, strategisen kehittämisen ja tiedolla johtamisen luotettavana asiantuntijakumppanina. Toimintamme on kestävällä ja kannattavalla pohjalla, asiakastyytyväisyytemme erittäin hyvällä tasolla ja tiimissä sekä yhteistyöverkostossamme on vahvaa asiantuntijaosaamista matkailun digitalisoitumiseen liittyen. Toimitusjohtajuuden muutostarve ja tahtotila on tullut esille Jounin omasta aloitteesta. Henkilökohtaisen tason tavoitteet ovat täyttyneet sekä yhtiölle toimitusjohtajuuden aikana linjatut eri strategiset tavoitteet on saavutettu moninkertaisesti. Yhtiöllä on nyt edessä seuraavan kasvuvaiheen aika. Haemme matkailun asiantuntijataloon toimitusjohtajaa, jonka kanssa rakennamme yhdessä tulevaa FlowHousen kasvutarinaa.


Matkailun asiantuntijatalo FlowHouse hakee uutta toimitusjohtajaa

FlowHouse on matkailuyritysten ja matkailualueiden kumppani digitaalisen matkailumarkkinoinnin, myynnin, matkailun tiedolla johtamisen ja strategisen kehittämisen osa-alueilla. Olemme asemoituneet Suomen matkailun toimialalle intohimoisena tekijänä sekä luotettavana ja tehokkaana asiantuntijatalona, jonka ratkaisut ovat konkreettisia, matkailualueiden ja -yritysten tuloksesta toimintaa kehittäviä toimenpiteitä. Liiketoimintamme on kestävällä pohjalla ja asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla. Yhtiöllä on edessä seuraavan kasvuvaiheen aika. Haemme matkailun asiantuntijataloon toimitusjohtajaa, jonka kanssa rakennamme yhdessä tulevaa FlowHousen kasvutarinaa.

Sinustako uusi toimitusjohtaja matkailun asiantuntijataloon?

Emme etsi sankarijohtajaa, vaan aitoa ihmistä. 

Uskomme vahvan arvopohjan kautta tapahtuvaan johtamiseen, jossa henkilöstön hyvinvointi sekä henkilöstön mahdollisuus kehittyä omassa asiantuntijuudessaan ovat merkityksellisiä päivittäisessä tekemisessä. Yrityksen kokonaisvaltaisen päivittäisjohtamisen ja hallinnon rinnalla toimitusjohtajalla on tärkeä rooli asiakkaidemme toimeksiantojen ratkaisujen laadinnassa yhdessä asiantuntijatiimimme kanssa. Johtajana haluat toimia vahvassa vuorovaikutuksessa valmentavalla otteella henkilöstön kanssa.

Menestysnälkää ja kykyä olla luotsaamassa FlowHousea seuraavalle tasolle. 

Tehtävässä menestymistä edesauttaa kyky ja tahto kehittää yrityksen liiketoimintaa kannattavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on usean vuoden kokemus johtotehtävistä ja esimiestyöskentelystä sekä olet kerryttänyt osaamista myös asiantuntijapalveluiden B2B-myynnistä. Arvostamme alustatalouden tuntemusta ja sinulla on näyttöjä liiketoiminnan kasvua tuottaneista toimenpiteistä. FlowHousen tulevan toiminnan keskiössä ovat myös yrityksen strateginen kehittäminen, liiketoimintaratkaisujen tuottaminen matkailupalveluiden digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin sekä matkailun tiedolla johtamisen palveluiden kaupallistaminen. 

Matkailutoimialan tuntemus on eduksi tehtävässä mutta ei välttämätöntä, sillä tiimissämme sekä yhteistyöverkostossamme on vahvaa toimialaosaamista. Tahto ja motivaatio toimia matkailun digitaalisen toimintaympäristön ja tekijöiden kehittämisen parissa on tärkeämpää. Arjessa toimitaan tiiviissä yhteistyössä asiantuntijatiimin, hallituksen sekä yhteistyöverkostomme kanssa. FlowHousen toimitilat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa, toimimme laajasti eri puolilla Suomea. 

Tarjoamme sinulle työsi tueksi kokeneen matkailumarkkinoinnin asiantuntijatiimin sekä laajan asiakasverkoston. Yhtiöllä on käytössä kattavat työterveyspalvelut sekä työsuhde-edut. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta yhtiön osakkuuteen sekä toimitusjohtajan roolissa myös paikan yhtiön hallituksessa. Toimintamme kautta on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi Suomen matkailun, matkailualueiden ja -yritysten kehittymiseen ja kilpailukyvyn parantumiseen.

Hakuprosessi ja aikataulu

Hae tehtävään 22.11.2023 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella jouni.karkkainen@flowhouse.fi 

Toivomme uuden toimitusjohtajan voivan aloittaa meillä työssään mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä

Hallituksen puheenjohtaja Miikka Raulo. miikka.raulo@flowhouse.fi

Toimitusjohtaja Jouni Kärkkäinen. jouni.karkkainen@flowhouse.fi

Yhteydenotot puhelimitse to. 9.11 klo. 9–12 ja pe. 10.11 klo. 9–12 Jouni Kärkkäinen 045-1253 405 

Katso myös FlowHousen hallituksen puheenjohtaja Miikkan ja toimitusjohtaja Jounin video toimitusjohtajan hakuun liittyen.

Kategoriat

Muita aiheeseen liittyviä blogauksia

FlowHouse etsii uutta toimitusjohtajaa // Floukkaricast #2

Muutoksen tuulet puhaltavat FlowHousen purjeisiin! Rekryprosessi on aloitettu, ja tällä kertaa yrityksen hallituksen puheenjohtaja Miikka Raulo ja nykyinen, tehtävästä sivuun jättäytyvä toimitusjohtaja Jouni Kärkkäinen keskustelevat nykytilanteesta, taustasta, ja tavoitteista - sekä ennenkaikkea siitä, minkälainen on tuleva toimitusjohtaja. Keskustelu antaa hyvän näkökulman yrityksemme tapaan toimia. Rekry tapahtui 2023-2024 vaihteessa.

Lue artikkeli

Natura Viva melonta Vuosaari

Natura Viva x FlowHouse yhteistyö

Natura Viva ja Flowhouse ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä useamman vuoden digitaalisen markkinoinnin osalta. Yhteistyön pohjana on tiivis kommunikaatio ja yhteinen näkemys tekemisen suuntaviivoista. Yhdessä määritellyt tavoitteet mahdollistavat joustavan yhteistyön.

Lue artikkeli

pieni-kuukkeli-oksalla

Uutta virtaa – uusia työntekijöitä

FlowHousen keväässä 2023 on eletty jännittäviä aikoja - 15-vuotta tuli täyteen, uusi verkkosivusto on piakkoin auki ja saimme tiimiin täydennystä kahden kovan asiantuntijan kautta. Tässä blogissa annoimme äänemme uusille tulokkaille ja he saivat kertoa itsestään omalla tavallaan.

Lue artikkeli

Siirry takaisin sivun alkuun