Ota rohkeasti yhteyttä ja laita minulle viestiä

Miikka Raulo

Matkailustrategi, partner
  • P. 040 731 0022
  • miikka.raulo@flowhouse.fi
  • miikkaraulo

Miikka on helposti innostuva ja innostava matkailuliiketoiminnan, sisällöntuotannon ja teknologian mahdollisuudet yhdistävä asiantuntija. Hän uskoo matkailukohteiden merkityksellistämiseen ja tiedolla johtamiseen.

Miikka toimii Visit Finlandin ja useiden matkailualueiden sparraajana kasvun, digitaalisen matkailumarkkinoinnin ja -myynnin strategisessa suunnittelussa. Miikka on vahvimmillaan uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja asiakastarpeiden tunnistamisessa, tuloksellisten strategioiden rakentamisessa, menestyvien digipalvelujen ja -kampanjoiden kehittämisessä sekä auttamassa yrityksiä hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuuksia  käytännönläheisissä koulutuksissa.

Miikka on Visit Finland Akatemiassa digitaalisen markkinoinnin partnerivalmentaja. Hän on toiminut aiemmin Lapin yhteisessä markkinointitalossa House Of Laplandissa mm. markkinointijohtajana, Matkailun ja elämystuotannon osaamiskeskuksen kehitysjohtajana, maailman ensimmäisen langattoman navigaatio-, elämys- ja matkailupalvelujen testausympäristön vetäjänä, Rovaniemen ICT-koordinaattorina sekä matkailun sähköisen liiketoiminnan tutkijana ja kouluttajana Lapin yliopistossa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä