Noora Kokko

Vastaan meidän asiakkaidemme digitaalisten palveluiden tuotteistamisesta sekä ostettavuuden kehittämisestä. Toteutan valmennuksia niin yrityksille kuin matkailun kehittämishankkeille. Vastaan tämän lisäksi myös matkailun myyntialustan Bookingpointin kehittämisestä, asiakkuuksista sekä tiimin operatiivisesta johtamisesta.
Olen intohimoinen matkailun kehittäjä ja koen, että Flowhousella pääsen käyttämään monipuolisesti kaikkea oppimaani hyödyksi. Erilaiset asiakkaat opettavat myös minulle päivittäin uutta. Minusta tuntuu, että kaikki aikaisemmat työni ovat tuoneet minua askel askeleelta kohti tätä työtä, nyt olen löytänyt oikean paikkani!

Olen täällä, koska arvoni ja tiimin toimintapa on juuri sellaista jota nykyaikaiselta työpaikalta odotan. Autan asiakkaitamme konkreettisesti ja käytännön läheisesti heitän palveluiden tuotteistamisessa. Autan ja sparraan heitä myös siinä vaiheessa kun on aika laittaa palvelut myyntiin erilaisiin digitaalisiin myyntikanaviin. Bookingpointin osalta johdan alustan kehittämistä ja näin ollen pääsen myös auttamaan jatkuvasti kotimaisia matkailuyrittäjiä kehittymään ja ottamaan askeleita eteenpäin.

Nautin monipuolisesti luonnossa liikkumisesta ja rakastan saunomista. Innostun asioihin usein täydellä sydämelläni ja olen luonteeltani herkkä. Yritän löytää asioista aina hyvät puolet!

Noora Kokko

Digitaalisen myynnin ja ostettavuuden asiantuntija

Siirry takaisin sivun alkuun