19.4.2024

Brändimarkkinoinnin merkitys // Floukkaricast #5

Aiheena brändimarkkinoinnin merkitys, kuvassa podcastissa juttelevat Sanna ja Mika.

Brändimarkkinointi matkailualalla – mitä se on, miksi sitä kannatta tehdä ja mihin pitkäjänteisellä brändimarkkinoinnilla vaikutetaan? Kuuntele tai katso Floukkaricastin jaksosta lisää aiheesta. Kuulet myös kiinnostavaa keskustelua matkailun tilanteesta, yrittäjien kohtaamista haasteista brändimarkkinoinnin suhteen, sekä vähän myös Lapin matkailukentästä.

Youtube:

Brändimarkkinoinnin merkitys // Floukkaricast #5

Spotify:

Brändimarkkinoinnin merkitys // Floukkaricast #5

Kategoriat

Muita aiheeseen liittyviä blogauksia

lapin matkailu

Lapin matkailun menestysresepti

Oletko sinäkin joskus pohtinut, miksi matkailu Lapissa kasvaa enemmän, kuin missään muualla Suomessa? Blogissa aiheesta lisää.

Lue artikkeli

Miten tunnistaa Metan huijausviestit ja keskustelua tekoälyn roolista // Floukkaricast #1

Miten erottaa Metan palveluissa nyt kovaa tahtia kiertävät huijausviestit oikeista? Mitkä ovat yksinkertaisimmat tunnistustavat, ja mitä kannattaa aina katsoa kriittisesti? Lisäksi käydään keskustelua siitä miten ja mihin tekoäly on hyvä kaveri, ja mihin se taas ei välttämättä vielä ole oikea valinta.

Lue artikkeli

FlowHouse etsii uutta toimitusjohtajaa // Floukkaricast #2

Muutoksen tuulet puhaltavat FlowHousen purjeisiin! Rekryprosessi on aloitettu, ja tällä kertaa yrityksen hallituksen puheenjohtaja Miikka Raulo ja nykyinen, tehtävästä sivuun jättäytyvä toimitusjohtaja Jouni Kärkkäinen keskustelevat nykytilanteesta, taustasta, ja tavoitteista - sekä ennenkaikkea siitä, minkälainen on tuleva toimitusjohtaja. Keskustelu antaa hyvän näkökulman yrityksemme tapaan toimia. Rekry tapahtui 2023-2024 vaihteessa.

Lue artikkeli

Siirry takaisin sivun alkuun