FlowHousen partnerit

Yhteistyöverkostomme

Käytössämme on tarkoin valittu asiantuntijaverkosto, joka tukee työtämme matkailun muutosjohtamisen, digitaalisen matkailumarkkinoinnin ja tiedolla johtamisen parissa.

Visit Finland on Business Finland Oy:n yksikkö, joka vastaa valtakunnallisena matkailualan asiantuntijana ja aktiivisena toimijana ulkomailta Suomeen suuntautuvan matkailun edistämisestä. Visit Finland auttaa Suomen matkailualueita- ja matkailuyrityksiä verkostoitumaan, kehittämään, markkinoimaan ja myymään kilpailukykyisiä sekä laadukkaita matkailutuotteita. FlowHouse toimii Visit Finlandin asiantuntijakumppanina Digipilottiohjelmassa, jonka tavoitteena on kehittää yhdessä alueiden ja yritysten kanssa matkailun digitaalista ekosysteemiä. Kehitämme ja parannamme yhdessä Suomesta kiinnostuneen matkailijan asiakaspolkua ja asiakaskokemusta kokonaisvaltaisesti Business Finlandin/Visit Finlandin verkkopalveluista ja työkaluista aina alueorganisaatioiden sekä yritysten toimintaan.

MANDEL is a team of dedicated & passionate marketing consultants and PR workers. MANDEL focuses on communication for high quality brands in sports, outdoor & lifestyle in the sectors:

Functional products & equipment Travel Adventure & education Retail & trade.

Our headquarters reside in the very heart of Stockholm and our team is spread internationally with desks in Helsinki, Oslo, Cologne and Munich. We hold long and extensive partnerships with tourist boards, trade fairs, organizations and associations within the outdoor segment.

Scandinavian Institute on 1.1.2020 Saksan Potsdamiin perustettu yhteisö, jonka tavoitteena on kasvattaa Pohjoismaiden bränditunnettuutta sekä tuoda esiin Pohjoismaita kestävänä ja vastuullisena matkailukohteena saksankielisessä Keski-Euroopassa. FlowHouse on yhteisön yksi seitsemästä perustajajäsenestä, ainoana Suomesta. Toteutamme ja tuotamme yhdessä erilaisia aluemarkkinoinnin brändikonsepteja, kehitysohjelmia sekä markkinointia verkoston sekä pohjoismaisten matkailualueiden – ja yritysten kanssa. Ensimmäinen yhteinen tuotantomme Mandel Median kanssa on Scandivian Summits.

Asiakaskokemuksen kokonaiskuva muodostuu useasta näkökulmasta. Haluamme ymmärtää mitä asiakkaamme teki, näki tai koki ja miten tekniikkamme suoriutui.  Tarjolla on lukuisia määriä työkaluja asiakaskokemuksen mittaamiseen, mutta niiden hyödyntäminen vaatii paljon aikaa ja erityistä osaamista.

BisLenz – Travel Experience on matkailualueen ja matkailuyrityksen johdon käyttöön tuotettu raportointityökalu, joka kokoaa kaikki olennaisimmat asiakaskokemuksen mittarit käyttöösi yhdellä silmäyksellä ja auttaa näkemään liiketoimintasi asiakkaan silmin.

PING Helsinki on strategisen vaikuttajayhteistyön kumppani.

PINGin kanssa vaikuttajamarkkinointi tuodaan tulokselliseksi osaksi yrityksen liiketoimintaa.

Yhteistyössä voimme luoda matkailumarkkinointiin suurempia ja vaikuttavempia kokonaisuuksia. Yhteistyö mahdollistaa monikanavaisen markkinoinnin ja oikeiden vaikuttajien kartoituksen.

We facilitate with Howspace!

Howspace is a dialogue-driven learning and development platform powered by AI. By bringing facilitation methods to a digital environment, it delivers increased involvement, engagement and impact in both learning programs and organizational development initiatives.

Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä