TripAdvisorin uudistukset ovat nyt kaikkien nähtävillä. TripAdvisor on tehnyt harppauksen uudistaakseen palvelua enemmän sosiaalisempaan mediaan kuin aikaisemmin.

TripAdvisor laajentaa yhteisöään matkailijoiden lisäksi brändeille, sosiaalisen median vaikuttajille, julkaisijoille ja käyttäjien ystäville. Matkailijat voivat seurata ja verkostoitua yksilöihin tai sisällöntuottajiin, jotka jakavat heitä kiinnostavaa sisältöä.

TripAdvisorin jäsenet voivat luoda ja katsella heitä inspiroivaa tai kiinnostavaa sisältöä eri sisältömuotojen kautta sisältäen kuvat, videot ja artikkelit. Lisäksi jäsenet voivat luoda omia ”Trippejä” eli matkasuunnitelmia itselleen tai muille jaettavaksi.

TripAdvisorista on jo käytössä beta-versio, joka on ensimmäinen matkailuun kokonaan keskittyvä uutisvirta. Uutisvirta on täysin personoitu matkailijan ja tämän ystävien, seurattavien yritysten ja vaikuttajien tuottaman sisällön mukaan. Nyt uusi TripAdvisor on myös matkailijoiden käytössä ja ensimmäiset käyttökokemukset ovat olleet positiivisia.

TripAdvisor keskittyy vielä vahvemmin suosittelun koko elinkaareen inspiroinnista – varaukseen ja tarinankerrontaan. Voit saada Tripadvisorin sovelluksen kautta ilmoituksen esimerkiksi silloin kun kohtaat matkasi aikana jonkin ystäväsi arvostelemista paikoista.  Mikä parasta, applikaation kautta voi tehdä myös varauksia aiempaa enemmän.

TripAdvisorin Hyödyt

  • Reaaliaikainen informaatio
  • Ystävien suositukset taskussasi
  • Valmiita vinkkejä
  • Sujuvampaa varausta sovelluksen kautta
  • Muiden matkailubrändien tuottamaa sisältöä helposti

Matkailijan etsiessä tiettyä kohdetta/destinaatiota hakee TripAdvisorin uutisvirta automaattisesti informaation näytettäväksi maantieteellisen sijainnin mukaan. Käyttäjä voi tällöin saada ehdotuksia, jotka viittaavat kyseiseen paikkaan.

TripAdvisor kuvaa asian esimerkin kautta: Jos jäsenet hakevat matkaa Pariisiin he voivat nähdä esimerkiksi ruokakriitikon artikkelin kaupungin parhaasta ravintolasta, vaikuttajan laatiman matkailijaoppaan ”must-do” asioista tai ystävän arvostelun uudesta hotellista lähellä Eiffel Tornia.

Tutustu uuteen TripAdvisoriin:

TripAdvisorin uudistukset Youtube

Uusi TripAdvisor on matkaopas räätälöidyllä sisällöllä – reaaliaikaista sisältöä ja sisällöllä vaikuttamista. Nyt jos koskaan suosittelu TripAdvisorissa saa uuden merkityksen. Oman TripAdvisor-profiilin kuntoon laittaminen kannattaa siis viimeistään juuri nyt ja suunnitella kuinka jatkossa kanavaan sisältöä tuotetaan, kehotetaan tuottamaan tai kuinka palautteeseen reagoidaan. Lue vielä vinkit TripAdvisorin käyttöön

Lisätietoja ja lähteitä:

 

http://ir.tripadvisor.com/node/16156/pdf

https://www.prnewswire.com/news-releases/the-new-tripadvisor-goes-social-gets-personal-300713805.html

https://www.tripadvisor.com/TripNews-a_ctr.NewTripAdvisor

https://skift.com/2018/09/17/tripadvisor-digs-deeper-into-social-travel-with-a-personalized-recommendation-feed/