Helsingin kaupunki

Tiedolla johtamisen asiantuntijatyöt

Helsinki Marketing on Helsingin kaupungin omistama kaupunkimarkkinointiyhtiö.

Yhtiö vastaa Helsingin operatiivisesta kaupunkimarkkinoinnista ja yritysyhteistyöstä. Helsinki Marketingin toimialaan kuuluu matkailu-, kongressi-, tapahtuma- ja elinkeinomarkkinointi, suurtapahtumien ja kongressien hakutoimenpiteet sekä matkailuneuvonta. Sen pääkohderyhmiä ovat helsinkiläiset, kansainväliset matkailijat, päättäjät ja osaajat. Helsinki Marketing toimii tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupungin toimialojen ja yksiköiden kanssa.

FlowHouse on toiminut kumppanina Helsingin kaupungille ja Helsinki Marketingille matkailualueen tiedolla johtamiseen liittyvissä asiantuntijatöissä. Asiantuntijatyön tavoitteena oli tuottaa Helsingin kaupungille ja kumppanitahoille lisäymmärrystä matkailudestinaation tiedolla johtamisen periaatteisiin, mittareihin ja toiminnan resursointiin liittyen.

Tuotimme yhteistyön aikana alustavia suunnitelmia siihen, kuinka Helsingin kaupungin ja yhteistyökumppaneiden tilastointia ja tutkimusta tulisi kehittää. Lisäksi tuotimme tiekarttaa tuleville vuosille siihen mitä ovat matkailudestinaatio Helsingin tärkeimmät tiedolla johtamiseen liittyvät tietotarpeet ja datalähteet sekä määrittelimme tiedolla johtamisen arkkitehtuuriratkaisuja ja alustavaa resursointitarvetta. Tuotimme asiantuntijatyön tulosten jalostamiseksi Tiedolla johdettu destinaatio Helsinki – työpajan #helsingintekijät – kumppaniyrityksille, jossa haettiin yhteistä näkemystä matkailualue Helsinkiin liittyvän tiedon kokoamiseen, tiedolla johtamiseen sekä sen hyödyntämiseen.

Kuulostaako kiinnostavalta kokonaisuudelta?

Marko Filenius

Tiedolla johtamisen asiantuntija, partner
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä