Tiedolla johtamisen kehittäminen

FlowHousen palvelut tiedolla johtamisen kehittämiseen

FlowHouse haluaa tukea matkailutoimialan kehitystä ja edistää dataan pohjautuvaa päätöksentekoa. FlowHousessa ymmärretään, että ala on vahvan kehityksen vaiheessa. Opiskelemme nöyrästi uusimpia teknologioita – esimerkiksi tekoälyn hyödyntämisestä analyysissa. Matka on kuitenkin pitkä ja haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaansa, joten olemme tiivistäneet tarjontamme seuraaviin kokonaisuuksiin.

Tiedolla johtamisen työpaja – tavoitteet, tietolähteet, mittarit

Jäsennämme yhdessä tiedolla johtamisen kokonaisuutta ja pyrimme selkeyttämään sen merkitystä ja roolia organisaation nykyisessä ja tulevassa tilanteessa. Tämänkaltaisia työpajoja on aiemmin kutsuttu KPI-työpajoiksi. Haluamme kuitenkin auttaa asiakkaitamme näkemään yksittäisten lukujen ja käyrien taakse, ja näin ollen luomaan kokonaisvaltaista näkemystä tiedolla johtamisesta. Työpajan tuloksena saadaan dokumentoitu tavoitetila, listataan keskeisimmät tietolähteet ja mittarit, joita sitten näiden kautta monitoroidaan.

Tiedolla johtamisen kehittämissuunnitelma

Työpajan tulosten vieminen jokapäiväiseen käyttöön edellyttää raportointiympäristön kehittämistä, osaamisen kasvattamista ja toimintamallien kehittämistä. Yksityiskohtaisessa kehittämissuunnitelmassa autamme organisaatiota suunnittelemaan, miten kaikki osa-alueet saadaan toteutettua kustannustehokkaasti.

 

Tilaa matkailumarkkinoinnin uusimmat jutut sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä