Mitä on FlowHouse

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat

FlowHousen vahvuus on monipuolinen matkailualan tuntemus ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin osaaminen. Hallitsemme strategiatyöt, matkailualueiden ja -yritysten palveluiden muotoilun sekä projektien suunnittelun, rahoituksen ja toimeenpanon. Tulosten saavuttamiseksi tuotamme vaikuttavaa ja matkailijoita kiinnostavaa sisältöä.  Hyödynnämme digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median eri työkaluja sekä varmistamme parhaan mahdollisen digitaalisen asiakaskokemuksen verkossa. Työskentely FlowHousen kanssa on hauskaa, tuloksekasta ja asiantuntevaa. FlowHouse toimii tiiviissä yhteistyössä alueiden ja yritysten hyväksi asiantuntijaverkostonsa kanssa.

Jouni Kärkkäinen

Toimitusjohtaja, partner

Jouni Kärkkäinen on FlowHousen toimitusjohtaja ja matkailun asiantuntija.

Matkailualueiden ja -yritysten strateginen markkinoinnin ja myynnin kehittämistoimenpiteiden suunnittelu ja niistä johdettavien toimenpiteiden toteutus on ydinosaamistani. Hallitsen markkinoinnin ja myynnin ratkaisujen tuottamisen tavat, toimenpiteiden projektoinnin sekä rahoituskokonaisuuksien rakentamisen toimenpiteiden konkretisoimiseksi. Innostun matkailun kehittämiseen liittyvien valmennus- ja fasilitointitöiden toteuttamisesta. Toimin asiantuntijana ELY-keskusten Yritysten kehittämispalveluiden konsultointipalvelussa markkinointi ja asiakkuudet aihealueen palveluntuottajana.

Miikka Raulo

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, matkailun kehittäminen, partner
  • P. 040 731 0022
  • miikka.raulo@flowhouse.fi
  • miikkaraulo

Miikka on helposti innostuva ja innostava matkailuliiketoiminnan, sisällöntuotannon ja teknologian mahdollisuudet yhdistävä asiantuntija. Hän uskoo matkailukohteiden merkityksellistämiseen ja tiedolla johtamiseen.

Miikka toimii Visit Finlandin ja useiden matkailualueiden  sparraajana kasvun, digitaalisen matkailumarkkinoinnin ja -myynnin  strategisessa suunnittelussa.  Miikka on vahvimmillaan uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja asiakastarpeiden tunnistamisessa, tuloksellisten strategioiden rakentamisessa, menestyvien digipalvelujen ja -kampanjoiden kehittämisessä sekä auttamassa yrityksiä hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuuksia  käytännönläheisissä koulutuksissa.

Miikka on Visit Finland Akatemiassa digitaalisen markkinoinnin partnerivalmentaja. Hän on toiminut aiemmin Lapin yhteisessä markkinointitalossa House Of Laplandissa mm. markkinointijohtajana, Matkailun ja elämystuotannon osaamiskeskuksen kehitysjohtajana, maailman ensimmäisen langattoman navigaatio-, elämys- ja matkailupalvelujen testausympäristön vetäjänä, Rovaniemen ICT-koordinaattorina sekä matkailun sähköisen liiketoiminnan tutkijana ja kouluttajana Lapin yliopistossa.

Marko Filenius

Digitaalisen liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen asiantuntija, partner

Marko Filenius on digitaalimaailman ”mielensäpahoittaja”, asiakaskokemuksen analysoija, mittaaja ja kehittäjä. Intohimoni on löytää väyliä uusien mahdollisuuksien sinisille merille ja olen parhaimmillani IT-strategioiden pohdinnassa, jossa hyödynnetään analytiikkaa, verkkokauppaa, markkinointiautomaatiota ja asiakaskokemuksen parhaita käytäntöjä.

Toimin asiantuntijana ELY-keskusten Yritysten kehittämispalveluiden konsultointipalvelussa tuottavuuuden, talouden ja digitalisaation edistämisen aihealueen palveluntuottajana.

Salla Laajavaara

Digitaalisen markkinoinnin kampanjapäällikkö

Salla Laajavaara toimii FlowHousella digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana ja vastaa markkinointikampanjoiden suunnittelusta, toteutuksesta ja mittaamisesta.

”SallaVaan” on digitaalisen markkinoinnin monitoimityökalu. Osaamisalueitani ovat markkinoinnin ja viestinnän strategiat, markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus, sosiaalisen median kanavien hallinta, Googlen työkalut, sisällöntuotanto sekä projektinhallinta ja -johtaminen. Erityispiirteeni on avoimuus ja asiakasymmärrys – markkinointia ihmiseltä ihmiselle.

Eveliina Saarimaa

Digitaalisen matkailumarkkinoinnin asiantuntija

Eveliina Saarimaa toimii FlowHousella digitaalisen matkailumarkkinoinnin suunnittelijana ja toteuttajana.

Erityisosaamisalueeni liittyvät matkailualan tuntemukseen, sisällöntuotantoon, suunnittelutyöhön sekä asiakaslähtöiseen ajattelutapaan. Hallussani ovat sosiaalisen median ja Googlen työkalut sekä verkko-oppimisympäristöt kuten REAL ja Howspace. FlowHousen hyväntuulenlähettiläänä olen mukana monikanavaisessa kampanjointityössä, valmentamisessa sekä matkailualan kehittämistöissä.

Saara Virtanen

Web-analyytikko, digitaalisen markkinoinnin suunnittelija

Saara Virtanen toimii FlowHousella web-analyytikkona ja jokapaikan insinöörinä.

Erityisosaamisalueeni liittyvät markkinoinnin tuloksellisuuden mittaamiseen, markkinoinnissa käytettävien mittareiden määrittelyyn ja asentamiseen eri markkinointikanaviin, sekä hakukoneoptimointiin. Lisäksi hallitsen verkkosivujen ja erilaisten markkinointikanavien teknisen ja laadullisen auditoinnin. Tuotan siis ratkaisuja siihen, miten näitä kanavia tulisi kehittää, että ne palvelisivat parhaalla mahdollisella tavalla markkinoinnin toimenpiteitä ja markkinoinnille asetettuja tavoitteita.

Tero Lehtinen

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija

Tero Lehtinen toimii FlowHousella Digitaalisen matkailumarkkinoinnin suunnittelijana ja toteuttajana. Tero on aikaisemmin toiminut muun muassa markkinointi- ja viestintätitehtävissä kuntasektorilla sekä Sales Managerina suomalaisessa maahantuontiyrityksessä.

Erityisosaamisalueeni liittyvät kunta – ja maakuntasektorin matkailun tuntemiseen sekä näiden markkinoimiseen. Myynti- ja markkinointityötä tehneenä osaan hahmottaa kuinka nämä tukevat toisiaan, jotta päästään mahdollisimman tuotteliaaseen lopputulokseen. Hallussani ovat sosiaalisen median työkalut ja aloitan asiakkaidemme valmennus- ja koulutustyöt syksyllä 2019. Kehitän omaa osaamistani jatkuvasti Googlen mainoskanavien sekä erilaisten digitaalisten oppimisympäristöjen osalta.

Anne Kaakkuriniemi

Asiantuntija online-myynti

Tällä hetkellä Anne työskentelee FlowHouselle asiantuntija tehtävissä muun muassa online-myynnin kehittämisen parissa

Flowhousen kumppanit

FlowHouse tekee tiivistä yhteistyötä kumppaneidensa kanssa. Verkostomme takaa asiakkaillemme laadukkaan markkinoinnin kokonaisuuden ammattitaidolla.

Google-partneri. Yrityksen työntekijät ovat todistaneet Google Ads ‑osaamisensa Academy for Adsissa läpäisemällä testejä ja saamalla sertifiointeja.

Jotuca Oy, Retkipaikka – Matkailualan sisällöntuottaminen, luonto- ja lähimatkailu. Retkipaikka on mukana asiakkaan videosisällöntuotannon kumppanina.

PK & Co Oy – Strategia ja bisneskonseptit, kasvun rahoitus ja asiakkuudet ja kaupallistaminen. PK & CO Oyn Sari ja Erja ovat olleet mukana brändi- ja sosiaalisen median strategioiden laadinnassa.

Visit Finland – digipilottiohjelman kumppanuus ja valmennusyhteistyö.

Luotettava kumppani – Tilaajavastuu on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuulain edellyttämien tietojen rekisteri. FlowHouse täyttää tilaajavastuulain edellyttämät v.elvollisuudet

Suomen vahvimmat – sertifikaatti – kestävällä pohjalla olevaa yhteistyötä.  Sertifikaatti on merkki positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Tilaa digimarkkinoinnin uusimmat ideat sähköpostiisi!
Lue aiemmat uutiskirjeemme

Seuraa meitä Somessa

Ota yhteyttä